Valokuitu

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia valokuitutöitä. Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa, josta toimialueemme ulottuu Etelä- ja Keski-Suomeen. 

  • Suunnittelu
  • Kaapelien veto
  • Valokuituhitsaus
  • Testaukset ja korjaukset

Valokuituhitsaus

Teemme optisten valokuitujen hitsaukset ammattitaidolla. Olemme perehtyneet eri teknologioihin, joten pystymme päättämään erityyppiset optiset kuidut. Valokuituhitsaus onnistuu sekä ulkona että sisällä erilaisten optisten komponenttien ansiosta.

Valokuidun hitsaus edellyttää ammattitaitoa, tarkkuutta ja kokemusta erikoislaitteiden käytöstä. Kokeneilla työntekijöillämme on tarvittavat työluvat ja he ylläpitävät osaamistaan kouluttautumalla jatkuvasti.

Käytämme työssämme vain parhaita, ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja hitsauslaitteita, kuten Fujikura ja Sumitomo Electrics. Hyödynnämme hitsaustyössä eri tyyppejä ja standardeja, kuten SingleMode, MultiMode ja SM G.657 (BendBright).

Vikatilanteissa avun saa nopeasti

Jos valokuituverkossa esiintyy ongelmia, saat meiltä selvityksen ja vianmäärityksen nopeasti. Teemme mittaus-, diagnostiikka-, muutos- ja korjaustyöt asiakkaan aikataulun mukaan, tarvittaessa myös yöllä ja pyhinä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.